home bedrijf producten diensten techniek showcase support contact

EtherConnect, Specialisten in Wireless Voice/ Datacommunicatie

De besloten vennootschap gevestigd te Den Haag is gestart in 1997 als de eerste distributeur in de Benelux uitsluitend gericht op draadloze infrastructuur produkten van marktleiders voor binnen en buitenshuis.

EtherConnect is importeur/distributeur en levert de produkten en diensten uitsluitend via de ICT/ Telecom Resellers, VAR's, System Integrators, ISP's, Telecom- en Installatiebedrijven.

De aktieve componenten en ook passieve componenten zoals connectoren, bekabeling, losse antennes en verloopkabels zijn meestal uit voorraad  leverbaar. Vandaag besteld, morgen in huis.

Kwaliteit, functionaliteit, bedrijfszekerheid en ondersteuning zijn doorslaggevend voor de selectie van de produkten en fabrikanten in het portfolio van EtherConnect.

Het uitvallen van een bedrijfskritische data en/ of telefonie verbinding kan immers resulteren in honderden manuren stilstand en een forse bedrijfsschade, vandaar dat EtherConnect ervoor heeft gekozen uitsluitend de marktleiders te vertegenwoordigen waarbij bedrijfszekerheid, aangevuld met een goede prijs-prestatieverhouding, een correcte installatie en een Service Level Agreement u de zekerheden bieden die u mag verwachten.EtherConnect
Dr. Lelykade 22a
2583 CM DEN HAAG

Tel. 070-3520672
Fax. 070-3506914
info@etherconnect.com